Sunday, November 28, 2010

Zizan SUPERB...!

zizan..zizan..zizan.. hmm.. korang kenal tak dia ni sape ? ala.. yang masuk contest Raja Lawak tuh.. actually, aku minat dia gila2 kot. sebab, aku rasa dia nih kelakar sgt. rse mcm nak sepak je muka dia banyak2 kali bila dia ngah wat lawak. sebab, muka takde perasaan langsung..! haihhhh.. kalau aku lah kan yang ngah wat lawak tuh, sure2, lah aku pun mesti tergelak sekali.. tu lawak aku yang tak bape nak lawak. tapi, ni lawak dia yang terang2 lah sangat lawak.. boleh, dia buat muka bese2 je.. ishhh! kau memang pro lah, zizan!! HAHAHA..

aku nak cite mase dia kat Shout Awards aritu.. actually, aku tak dpt tengok yang live punye. aku baru dapat tengok ulang dia semalam. not bad lah Shout Awards kali nih.. cuma, aku tak bape berkenan ngan dia punye pengacara. mcm tak best je. yang pengacara pompuan tuh plak, pakai dress tak nak singkat gila plak kan. dah lah peminat betul2 kat bawah dia kot. cover2 lah sikit. nak wat majlis yang grand2 pun, adat berpakaian tuh kena lah jaga jugak..Assalamualaikum ! ni kat Malaysia okay.. bukan kat US.. haihhh -____-"

dah2. aku tak nak cite pasal benda2 cmtuh. focus aku, aku nak cite pasal zizan, zizan dan zizan JE ! HAHA.. ha! si zizan nih jadi tukang penyampai awards kat situ. dia ngan johan. johan nih pun masuk Raja Lawak jugak..diorang sampaikan awards kategori HOT CHICK! n korang pun dah taw kan, yang menang kategori tuh, Scha Al Yahya! yeayyy! aku pun ske scha menang! ok. iklan jap.hehe. hmm.sambung cite balik.. aku dah bayang dah, mesti ntah pape diorang buat kat atas stage tuh. mesti bangang2. yelah. diorang kan pelawak. pastu, mesti cakap all malay. tapi, aku nye assumption salah. hebat jugak english diorang even ade broken2.. HAHA.. aku tak kagum sgt ngan si Johan tuh. sebab, dia mcm blurr je kat atas stage. aku focus kat Zizan.. betul weh! memang aku focus gila kat dia. aku dengar setiap words yang terpacul dari mulut dia. hmm.. english dia not bad! big claps for him. terkejut kot aku. aku ingat, dia nih, cam bese2 je.. yela, ayik wat lawak melayu je. so, ingatkan tataw english. hehe.. even, tak dpt diterima sangat oleh otak pun english dia tuh, tapi, as long as dia reti nak communicate in english pun kire okay what..! HAHA.. kau memang lah, zizan.. kau memang.. memang SUPERB! sebab tuh aku minat kau weh.. oppss.. minat bese2 je lah. tak lebih2 pun.. aku harap kau kekal lama kat industri seni. jangan buat hal. jangan wat over kontroversi mcm si teeeet tuh. paham2 sendirik lah ye! hehehe..

p/s : aku teringin nak tengok si zizan nih cakap serious2.. takde lawak.. tapi, boleh ke??? nak tengok !
ni lah si zizan tuh ! ade rase cam nak bagi penampo ke tak ? HAHA



ni ngan si Johan. ala. yang sama2 sampaikan award Hot Chick tuh..



ha! kalau nak compare both of them, aku pilih zizan ! lawak nabil tak best lah. sorry nabil ! hee :)

7 comments:

Oreo said...

Prefer Zizan !

Dia mmg SUPERB !!

Jaja said...

oreo- superb kan dia ? HAHA :)

Muff Cheeks said...

haha. pengacara shout awards okay ape jaja. Henry Golding comelll! :D btw mmg ye, zizan lawak gila. adoyai, masa kat shout awards tu pun semua dok bantai gelak je tgk gelagat dorg tuh. HAHA! zizan best! :D

Jaja said...

farah- ha! Henry je okay. okay sbb dia hensem. HAHA.. tapi, zizan tetap superb ! :DD

AdiE said...

lawak spontan die mmg best!
hey...i'm ur new follower...

http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/berjimba-di-kota-keriangan.html

Jaja said...

adie- kan? kan? no wonder lah sekarang fans dia sgt2 ramai ! :)

eyNaz said...

prefer zizan babe , he's awesome ... awww , superb !! syok giler ! #kusyokkatdia <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...