Friday, December 3, 2010

Talking To The Moon.. HELLO !

haih.. mesti korang ckp aku nih gila kan ? yela. cakap ngan bulan. bukannye benda hidup pun. ha! actually, cakap ngan bulan lah yang best ! best sebab pe ? sebab, korang leh ckp mcm2 kat si bulan tuh. korang nak menyumpah ke, mencarut ke, mengumpat ke and pape jelah yang sama waktu dgnnye..sume BOLEH! kte pun  leh lepaskan segala kemarahan kte kat si bulan tuh. si bulan tuh of course lah takkan balas balik. sebab, dia bukan benda hidup ! HAHA.. cara ni lagi better daripada tumbuk2 bantal busuk ke or tendang2 kerusi ke. korang gak yang sakit kalau buat benda2 mcm tuh kan..? heeee :)

tiba2, si Bruno Mars nih buat lagu plak pasal cakap ngan bulan. kenal Bruno Mars ? meh sini aku introduce dia kat korang. actually, dulu, dia nih membe main guli , main ting-ting , main batu seremban ngan aku.. amacam ? tradisional tak ktorang? tapi, dia nih asyik kalah je. aku yang selalu menang. okay. bangga jap. HAHA. takdelah. membe main aku dulu nama dia bukan Bruno Mars. tapi, Bruni bin Mastor. nama diorang lebih kurang je kan ? hehehe :) .

korang nak tengok lirik lagu si Bruno Mars nih tak ? cepat angkat tangan! aku nak kira bape orang yang nak. tapi, jap lagi aku bagi lirik dia eh..aku nak bebel pasal mamat lagu mamat ni dulu. hmm. nama tajuk lagu dia, Talking To The Moon. lagu dia best sgt2. very slow and ada deep meaning. bukan men hentam bagai je. lagu nih lagu sedih. so, feeling lah sikit. before dengar lagu nih, sediakan tisu 2/3 helai. pastu, keluarkan sikit air mata tuh. jangan kedekut sgt ! kalau yang takde perasaan tuh, tolong lah buat2 mcm ade perasaan sikit. jaga hati aku nih ha! penat aku promote lagu sedih nih kat korang. HAHA.

tadaaaaaaaa ! ni lah lirik lagu dia.. enjoy the reading ! nak taw lagu dia cmne, search kat tenet ae. aku just provide lirik je.. :P

I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbors think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

Chorus:

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say
I've gone mad
Yeah
I've gone mad
But they don't know
what I know

Cause when the
sund goes down
someone's talking back
musicjuzz.blogspot.com Yeah
They're talking back

Chorus:

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Do you ever hear me calling?
Cause every night
I'm talking to the moon
Still trying to get to you

In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I know you're somewhere out there
Somewhere far away



membe aku suruh aku focus kat gigi dia. sebab, gigi dia putih + cantik. ade ke patut ?? HAHA

2 comments:

cik ekyn said...

OMG! suka gila lagu neh. && suka gila gilaa Bruno Mars!! :DD

Jaja said...

ekyn- best kan lagu nih ? every nite kot aku wajib dengar. minah jiwang tak aku? HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...