Saturday, November 20, 2010

berukband ohhh broadband !!

berukband ?? berukband tu pe ?? minatang mane yang kau sebut nih,jaja ?? HAHA.. actually,name asal minatang nih broadband. tapi sebab dia nih asyik buat hal, selalu tak dpt signal coverage je, so, students2 U pun rmai ah yang panggil berukband. gila teruk kan? beruk tuh!! bukan calang2 minatang. hehehe.. aku takde pun minatang nih lagi. gila kesian kan? tapi, aku otw nak ade lah nih. confused sebenarnye nak beli yang mne.. maxis ke? celcom ke? digi ke..? or yang same spesies dgnnye..?? nak pilih mne 1 ni oiii..?! pening dah pale aku.. susah nak jawab. exam pun tak susah mcm ni kot.. 


ha! ni celcom nye berukband. membe aku de gak yang pakai. laju weh! laju! tapi,yeke laju ??sebab membe aku yang len cakap, berukband nih lembab gila. siap bagi ceramah ag kat aku jangan beli minatang nih, tapi.. tapi.. cmne membe aku pakai leh laju plak ?? selalu gak ah aku n dak2 bilik aku cilok dia nye berukband. ampun ya! ampun! kami terpaksa. sebab boring gila nak mati dok kat hostel tuh.hehe.. so ?? celcom berukband nih ok ke tak ..??? hmmm


    yang nih plak, maxis nye berukband. yang nih pun de probs gak. same je ngan celcom. selalu tak dapat signal. asyik2 not connected. menyampah plak kdg2. membe aku siap mcm nak lempar n pijak2 je minatang nih. yelah weh. every month bayar kot. tapi,tak leh guna. bukan tak guna. tapi, TAK leh guna ! tak ke membazir nme nye tuh ?? hmm.. walaupun minatang nih lembab nak mati, tapi, dia still tercalon dlm lists berukband yang aku nak beli.. nak beli yang nih ke tak..???!


    comel kan digi nye broadband? aku tengok pun dah terinterested kot. HAHA.. tapi, yang nih laju tak agak2..? yelah. kan tak ramai yang pakai digi. so, signal mesti laju. betul tak?? ala.. laju tak? laju tak? takut nanti aku dah beli, berukband nih lah yang paling lembab kat seantero dunia nih kang. nak menyesal pun dah terlambat. tapi, dia attractive lahh.. i like! i like! pandai digi attract orang kan?

    alaaaaaaaaaaaa... nak beli yang mne 1 nih..???! or ade lagi berukband brands lain? nak yang laju. then, takde lah mahal sgt. wa student maa.. agak2 ah harga tuh wa bleh bayo. hehe.. so, tolong ! tolong ! nak beli yang mne nih ??? susah betul nak jawab soalan nih kan? exam pun tak susah mcm nih? p/s: yeke exam tak susah? HAHA.. :)

    4 comments:

    jaytea abdul said...

    pakai yes (!) :D

    DianaTahir said...

    ikut mahalah kot lajunye? sbb celcom ak g bilik tqa hr tu, ok je pakai. tp ad dak laki kate ta ok sbb mahalah die ats bukit. xtau~

    Jaja said...

    jaytea- ha! otw nak pakai nih. nak choose yang mne??? *screaming*

    Jaja said...

    diana- kat hostel aku pun mcm celcom gak. tapi, aku more interested kat digi lah. digi okay tak agak2??

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...