Thursday, November 18, 2010

SINGLE or TAKEN..??!

haih.. soalan nih dah jadi mcm soalan wajib yang sume orang kena jawab kan? korang tak boring? cuba tanya soalan mcm "bila kau nak clash?" or lagi sentap kalau korang tanya, " kau rasa bape lama relationship kau leh bertahan?" ade lah jugak lain sikit. kan? HAHA.. tapi, takpe.. aku nak cuba jwb ngan sejujur ikhlas hati aku nih ha.. single or taken? korang rasa aku dlm golongan yang mana..? single..? taken?? salah! dua2 bukan.. abes tu, pe..??! hehe.. rileks.. rileks.. jangan gelabah2.. meh sini aku jawab. actually, aku nih single lagi.. hmm.. tu pun still de orang tak caye cakap aku..tu yang aku mls nak layan soalan2 mcm nih..nape tak caye aku single dohh..?then, bila aku ckp aku taken pun de lagi yang tak caye.. seee.. ! aku tataw nak jawab ape.. it's a fact yang aku single. aku yang single. bukan kau! HAHA.. next topic, ciri2 laki idaman..ha! soalan nih aku ske jawab. sebab, aku leh sebat je mcm2 yang aku nak. padahal, impossible nak dpt pe yang kte nak kan? tapi, takpe.. ade aku kesah..?! hehehe.. ciri2 laki idaman aku, aku nak yang mata sepet..yelah, aku dahlah mata besar.. nanti kang dpt anak, mata terjojol plak. tak nak aku! pastu, aku nak dia tinggi n bijak..! someone yang intelligent really can attract my heart. nanti, boleh belaja sama2 dptkan Dean's List kan..? advantage lah kalau dia reti main gitar.. hmm.. takkan main gitar je..?mesti dia pandai nyanyi2 sikit.. baru romantic n cool! i like!i like! senang nak cari orang mcm nih, tapi, susah kte nak dapat. betul tak..? and yang important mcm benda2 basic yang kena ade like beriman, tak curang,bertanggugjawab,penyayang..nih benda yang wajib ade.. baru hidup kita diberkati Allah.. amin.. ha! tu je kot ciri2 yang aku nak.. if ade yang baru nanti, aku cakap eh.. HAHA.hope sgt2 aku dapat jumpa someone yang sayang aku n aku sayang dia.. doakan aku tau! tau!!

ni tiket Maher Zain.. Maher Zain pun hensem gak kan? nak! nak! hehe

2 comments:

SITI NUR KEMBANG said...

eceyh..xkan dpd dlu x??cinta monyet xd??hehe..

Jaja said...

monyet takde.. tapi, anak monyet ade kot. mse darjah 3. gila gatal kan? HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...