Friday, November 26, 2010

Help Me ! Help Me !

please.. sape 2 yang pro bab2 blog nih.. tolong ! tolong ! hehe.. bukan pe.. nak mintak tolong nih.. nak cari sgt2 widget yang ala2 snow yg glitter2 tuh.. korang taw tak kat mne nak cari benda comel tuh?? dah search banyak2 kali.. tapi, tak jumpe jugak. kesian kan? yelah.. i'm new here.. ape2 pun tataw. nih baru nak bese2 kan diri ngan blog2 nih.. tapi, tu lah. nak jugak snow2 tuh ! sampai sekarang tak jumpe lagi.. huhu.. sedihhhhh.. kalau korang de sape2 yang taw, please drop comments here. then, bagi link or kalau senang, bagi code terus.. pastu, ajar lah sekali nak paste code tuh kat mne.. hehe.. please.. okay ! segala kerjasama anda amatlah diharap-harapkan.. :)

muka frust gila nih sebab cari benda tuh tak jumpa2 sampai skang.. :'(
                    

2 comments:

ShaZlan said...

Salam,

cuba cari kat blog nieh:
=> http://maribinablog.blogspot.com/

Jaja said...

shazlan- thanks ! will do.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...