Thursday, November 18, 2010

Minah sewel+ mamat 3 suku...

kalau boring, selalu korang buat pe ha? aku selalu gak boring.. dok umah, tataw nak buat pe. so, nak hilangkan boring tu, aku bacalah minatang nih. nama dia novel.. korang ske tak baca novel..? sila jawab suka. jaga hati aku sikit.. HAHAHA.. ish! first of all,aku nak betulkan perception orang pasal spesies yang ske baca novel.. diorang selalu cakap yang spesies mcm nih mesti spesies yang jiwang2 karat.. hello..assalamualaikum..! bukan okay. tak semua mcm tu.. takkan lah kalau someone tu ske baca novel seram@hantu2 pun jiwang..? tak kan? tak kan? so, korang punya perception salah! yeay! hehe..so, ske hati manusia tuh lah nak baca novel ke tak nak..korang tak payah nak busy body. nanti kang korang spoiltkan mood diorang nak baca plak..hehe.ha!okay..utk isi masa lapang aku kat rumah, aku rembatlah 1 novel nih.. title dia "CINTA 3 SUKU.." bunyi mcm best kan? tapi, novel ni mmg best pon.


ni lah novel yang aku mention tadi.."CINTA 3 SUKU"

novel nih pasal minah brutal @minah sewel.. then, dia tangkap cintan ngan mamat 3 suku.. bukan calang2 orang tau mamat 3 suku nih.. pilot weh! pilot!!  hah kau! bukan keje bese2 je.. storyline dia menarik! sebab, minah sewel nih brutal.. ayat yang author nih gne pun mcm ayat yang selalu kte gne. so, lagi menarik! takdelah terbelit-belit.. nak cite panjang2 pun tak gne gak.. sebab aku otw nak abeskan baca novel nih. tak abes lagi lah.. tapi, aku rasa ending dia mcm novel2 cintan yang lain kot.. aku rasa lahh..tp,mcm betul je perasaan aku nih.. HAHAHA. so, aku nak suggest kat sape2 yang penCINTAN novel.. baca lah novel nih.. sedap hingga menjilat ibu jari kaki..! tapi,kalau tak best, jangan torture aku plak.. hehehe..

3 comments:

Nurul Hani said...

baru beli, tapi x bca lagy. :PPP

Jaja said...

hani- best. best. dah abes baca dah.. :)

minah sewel said...

tengok novel nie macam seronok......
nk beli la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...