Monday, May 2, 2011

Zahiril Adzim & Shera Aiyob dah SELAMAT BERTUNANG!

First sekali nak mention dulu yang aku panggil Zahiril Adzim as Ajim. pendek sikit nme tu. :)

Okay! aku sangatsangat teruja + eksaited utk entry yg ni. 
sebab both (Ajim & Shera) dah selamat bertunang dah semalam.
1 Mei 2011. 


Ajim sangat hensem pakai baju Melayu berwarna merah jambu, bersongkok dan bersamping lagi ha.
jap2.
baju pink? 
OMG!!
kau sangat cool ohhh.
muka ganas.
tp, pakai baju kaler pink. 
wahhh! 
*muka teruja lagi*

Shera pun as usual cantik sangatsangat.
i don't know lah. 
aku adore dia kot.
sbb, dia ni simplesimple je.
make up pun natural.
takde lah over sgt macam org lain.
*berangan nak simple mcm dia je if aku tunang nanti*
  She's also wearing pinky colour hasil rekaan Hatta Dolmat. 
She's gorgeous! awesome! and very simple!


Diorang bakal melangsungkan majlis pernikahan mereka pada 20 November tahun ini jugak.
Can't wait for it ! 
Hope korang bahagia sampai bila2.
Amin. amin. amin.

p/s : Diorang sangatsangat manis. Love Love them! Peace (^_^)v

4 comments:

cik ekyn said...

*menangis*

tak ada dah jejaka idaman malaya yang available! huaaaa...!

Basya said...

ek?xheran.hehe :p

JAJA said...

ekyn - hahahaha. ade lagi. remy ishak belum tunang lagi. gi cop dia cepat! :D

JAJA said...

basya- aku tak heran. tapi, aku teruja. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...