Saturday, May 7, 2011

Selamat Hari Mak !

SELAMAT HARI MAK ! 
Aku panggil mak aku, mak. 
Bukan ibu.
That's y aku wish, Selamat Hari Mak !

Tadaaaaa..!
Ni lah mak aku yang tersayang sayang sayang sayang sayang........... sayang!
Nama dia, PUAN SALAMAH BINTI HJ SALIMIN.
Aku lah dak kecik yang mak aku pangku ni mse baby2 dulu..
Comel gila kan?
Eh! Nape gelak gelak?
Okay. Fine. 
Tu mmg bukan aku..
Sebab, aku lagi super duper double triple comel! 
HAHAHAHA.

Okay!
Sempena Hari Mak ni,
Aku nak wish kat mak aku,

 "Terima kasih sebab dah banyak berkorban utk kami adik beradik. Susah payah mak lahirkan ktorang yang de mcm2 perangai smpai kengkadang buat darah tinggi mak naik. hehehe..Sanggup buat ape saje utk kitorang asalkan ktorang hepi n bahagia.. InsyaAllah, jaja akan buat mak nangis. bukan nangis sebab kegagalan. tapi, sebab kejayaan yg sangat sangat dibanggakan oleh semua para ibu yang ade kat dunia nih. Jaja akan cuba buat yg terbaik dlm semua exams. If pointer gempak, nanti dapat job bagus bagus. Then, dapat gaji banyak banyak n nanti boleh bagi pe je yang mak nak! Firstly, nak anta mak n ayah gi haji dulu.. sebab, aritu mak tengok cite Aku Bukan Maryam, mak nangis kan? sebab, rindu Mekah n Madinah.. InsyaAllah. Kalau ade rezeki, tak ke mana.. Cuma mak kene tunggu sikit mse je lagi.. hehe.. I LOVE U, MAK!!!!"

Aku pun nak wish Selamat Hari Ibu utk semua mummy2 yg de kat seluruh dunia! Jasamu sangat2 tinggi akan dikenang sampai bila bila..

Ni pic idol aku, JB ngan mak dia. so sweeet! :)

p/s : Kita as anak ni jangan nakal nakal tau! Dengar pe yang mak n ayah kita ckp! Jangan melawan even tu memang bukan salah kita. Peace! (^_^)v

1 comment:

ika said...

jaja..folow me back yea..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...